Incendiu în localitatea Lipova

Vineri, 08 Februarie 2019Arad
Sursa Foto: ISU Arad

Incendiu in localitatea Lipova | imaginea 1 Secția de Pompieri Bârzava în cooperare cu SVSU LIPOVA a intervenit în noaptea de 29 spre 30 ianuarie a.c., cu 3 autospeciale de stingere, 5 pompieri militari și 11 voluntari în orașul Lipova pentru stingerea unui incendiu la o casă.

La sosirea pompierilor voluntari din Lipova, ardea acoperișul casei și exista riscul de propagare la toată construcția și la casele învecinate.

În momentul sosirii pompierilor militari ai Secției Barzava a fost reorganizat dispozitivul de stingere, suplimentate forțele de intervenție cu cea de-a doua autospeciala a SVSU LIPOVA și in aproximativ 30 de minute incendiul a fost limitat și localizat fără a se extinde.

După doua ore de intervenție incendiul a fost stins. A ars aproximativ 80% din acoperișul casei. Cauza probabilă "coș, canal sau burlan de evacuarea a fumului necurățat".

Pompierii mulțumesc pentru promptitudine și sprijin colegilor de la SVSU LIPOVA.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.