Incendiu la acoperișurile a două case

Vineri, 22 Februarie 2019Satu Mare
Sursa Foto: ISU Satu Mare

Incendiu la acoperisurile a doua case | imaginea 1 Sâmbătă seara, 16 februarie, a.c., în jurul orei 19:20, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei au fost solicitați pentru limitarea şi stingerea unui incendiu produs la coșul de fum al unei case de locuit din municipiul Carei.

La adresa menționată s-au deplasat 15 subofițeri cu 2 autospeciale de lucru cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD. La momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent. Pompierii au acționat atât pentru stingerea incendiului, cât și pentru protejarea casei de locuit învecinate aflată la distanță foarte mică, însă nu s-a putut evita propagarea flăcărilor la acoperișul acesteia. De asemenea pentru evitarea riscului producerii unor explozii, pompierii au extras din cele două locuințe mai multe butelii de gaz de uz casnic.

În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime. Au ars acoperișul din carton bituminos, grinzile, cornii și tâmplăria din lemn din structura acoperișurilor celor două case. Cauza probabilă a producerii incendiului: coș de fum necurățat, respectiv propagarea incendiului de la vecinătăți.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.