Incendiu la mansarda unui bloc

Vineri, 08 Februarie 2019Timiș
Foto: ISU Timiș

Incendiu la mansarda unui bloc | imaginea 1 Marți, 29 ianuarie a.c., în jurul orei 17:40 pompierii militari timișeni au fost solicitaţi să intervină pentru lichidarea unui incendiu la acoperișul unei mansarde a unui bloc cu 5 nivele, situat pe strada Martir Elena Nicoară, Timișoara.

La sosirea echipajelor la locul intervenției incendiul se manifesta cu ardere generalizată la acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 450 mp.

S-a intervenit cu 7 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 2 autoscări mecanice, şi 40 de pompieri. De asemenea, la locul intervenției au fost prezente şi două echipaje pentru acordarea primului ajutor medical (1 SMURD şi 1 SAJ) echipaje de poliție şi de jandarmi.

În urma incendiului a ars acoperișul şi cele 4 apartamente de la mansarda blocului. 47 de persoane au fost evacuate. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Incendiul a fost lichidat la ora 19:28.

Nu a fost emis vreun aviz ISU pentru acest obiectiv. Însă, în anul în care a fost construită mansarda, anul 2012, nu era necesar să solicite aviz de securitate la incendiu.

Galerie imagini