Incendiu la o magazie din oraşul Sebiş

Miercuri, 27 Februarie 2019Arad
Sursa Foto: ISU Arad

Incendiu la o magazie din orasul Sebis | imaginea 1 Sâmbătă, 23 februarie, a.c., în jurul orelor 16.00, Detasamentul de Pompieri Sebiş a fost alertat pentru a interveni la un incendiu ce se manifesta la o magazie situata la parterul unui bloc. S-a deplasat o autospeciala de stingere, un ofiţer şi cinci subofiţeri, dar din cauza complexitatii intervenţiei, a fost solicitată şi autospeciala de capacitate mărită a subunității.

In momentul sosirii echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent şi generalizat, cu posibilitatea extinderii la apartamentele din bloc. A fost luată măsura evacuării tuturor locatarilor din scara blocului. Incendiul a fost localizat şi limitat, fără a se extinde la alte apartamente, şi stins după două ore de intervenție. În magazie erau depozitate cauciucuri, uleiuri auto, piese, stingătoare auto şi alte bunuri uşor inflamabile. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurt-circuit electric.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.