Intervenţie în comuna Stoicănești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință

Vineri, 22 Februarie 2019Olt
Sursa Foto: ISU Olt

Interventie in comuna Stoicanesti  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinta | imaginea 1 Pompierii de la Garda Stoenești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit luni, 18 februarie, a.c., în comuna Stoicănești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință.

În sprijinul militarilor au acționat și pompierii de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Stoicănești, cu o autospecială de stingere. La sosirea echipajelor, locuința, formată din trei camere, ardea generalizat. Pentru lichidarea incendiului și eliminarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ două ore și jumătate. Pe timpul intervenției au fost evacuate din locuință două butelii de aragaz care prezentau pericol de explozie.

Au ars acoperișul casei pe circa 70 de metri pătrați, mobilier, electronice și electrocasnice din cele trei camere de locuit. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit produs la instalația electrică a locuinței.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.