Intervenţie pentru limitarea efectelor unui incendiu la o casă din Greci

Vineri, 22 Februarie 2019Tulcea
Sursa Foto: ISU Tulcea

Interventie pentru limitarea efectelor unui incendiu la o casa din Greci | imaginea 1 Salvatorii Secției de pompieri Măcin au fost solicitați să intervină sâmbătă, 9 februarie, a.c., în jurul orei 19:00 pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o casă în localitatea Greci.

Pompierii au intervenit cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD și 13 subofițeri. La fața locului incendiul se manifesta la nivelul mansardei și acoperișului, pe o suprafață de aproximativ 200 mp. Întrucât mansarda este construită din rigips, lemn și vată minerală, exista o degajare mare de fum. Din acest motiv, forțele de intervenție au fost suplimentate cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și încă 5 subofițeri. Incendiul a fost localizat și s-a lucrat la lichidarea acestuia. Din fericire, nu au fost victime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.