Intervenţii în judeţul Sălaj

Luni, 18 Februarie 2019Sălaj
Sursa Foto: ISU Sălaj

Interventii in judetul Salaj | imaginea 1 În dimineaţa zilei de sâmbătă, 9 februarie, a.c., Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină la un incendiu izbucnit la un autoturism aflat la intrarea în localitatea Crişeni, dinspre Zalău. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (efectul termic de la un conductor sau cablu electric defect). Incendiul a mistuit autoturismul în totalitate.

În aceeaşi zi de sâmbătă, dar seara, la ora 19.07, Punctul de lucru Sărmăşag a fost solicitat să intervină la un eveniment rutier petrecut pe DJ 108 F, la ieşirea din localitatea Măierişte spre Şimleu Silvaniei. În urma incidentului, patru persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi, ulterior, au fost transportate de către două echipaje SMURD (Sărmăşag şi Şimleu Silvaniei) şi două echipaje ale ambulanţei la UPU Smurd Zalău.

Interventii in judetul Salaj | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.