Pompierii negreşteni şi voluntari ai SVSU Certeze, în luptă cu incendiul

Luni, 18 Februarie 2019Satu Mare
Sursa Foto: ISU Satu Mare

Pompierii negresteni si voluntari ai SVSU Certeze  in lupta cu incendiul | imaginea 1 12 role de furtun au întins pompierii negreșteni pentru a reuși să stingă un incendiu izbucnit în seara zilei de sâmbătă, 9 februarie, a.c., la o casă din localitatea Certeze.

Localizarea și lichidarea incendiului, anunțat în jurul orei 23.00, au presupus eforturi deosebite pentru forțele prezente la fața locului. Din cauza drumului greu accesibil (devenit mlăștinos în urma topirii zapezii), autospecialele de intervenție nu s-au putut apropia la mai puțin de 300 metri. Cei 13 pompieri profesioniști și cei 2 voluntari din cadrul SVSU Certeze au fost nevoiți să folosească un dispozitiv de stingere format din 12 role de furtun.

După aproximativ o oră și jumătate de lucru, incendiul a fost lichidat, fără a fi înregistrate victime. Cauza probabilă a producerii acestui incendiu este deocamdată în curs de stabilire.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.