Salvare a unei persoane căzute în fântână

Vineri, 22 Februarie 2019Suceava
Sursa Foto: ISU Suceava

Salvare a unei persoane cazute in fantana | imaginea 1 Marți, 19 februarie, a.c., în jurul prânzului (ora 12:10), pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca au intervenit pentru salvarea unei persoane care a căzut într-o fântână, în localitatea Comănești.

Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, curăța fântâna unui localnic. La un moment dat, frânghia cu care era prins s-a rupt și bărbatul s-a prăbușit în fântâna adâncă de aproximativ 20 de metri. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, salvatorii au asigurat și au extras din fântână victima, care era conștientă și cooperantă. Deoarece acuza dureri de spate, bărbatul a fost preluat de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, aflat la fața locului, care l-a transportat la Centrul de Primire Urgențe al spitalului Gura Humorului, pentru investigații suplimentare.

Foto din arhiva ISU Suceava, cu o intervenție din vara anului 2016, în localitatea Moara Nica, unde pompierii militari suceveni au intervenit, ca și în acest caz de la Comănești, pentru salvarea unei persoane, care a căzut într-o fântână.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.