A descoperit un element de muniție și a solicitat intervenția specialiștilor!

Marți, 26 Martie 2019Harghita
Sursa Foto: ISU Harghita

A descoperit un element de munitie si a solicitat interventia specialistilor | imaginea 1 Sâmbătă, 23 martie a.c., în jurul prânzului, un localnic din Bisericani, în timpul unor lucrări agricole în propria grădină, a descoperit un element de muniție și a solicitat, prin numărul unic de urgență 112, intervenția specialiștilor.

Membrii echipei pirotehnice a ISU Harghita au identificat şi ridicat o bombă aruncător de calibru 82 mm. Muniţia provine, cel mai probabil, din Al Doilea Război Mondial, aceasta fiind ridicată, transportată şi depozitată, în siguranţă, urmând să fie distrusă.

Reamintim cetățenilor că, în cazul în care găsesc orice elemente de muniție, este interzis ca acestea să fie atinse, lovite sau mișcate, deoarece manevrarea de către persoane neautorizate este extrem de riscantă și poate duce la producerea unor adevărate tragedii. Se va apela 112 pentru ca echipele specializate să poată interveni în cel mai scurt timp.

A descoperit un element de munitie si a solicitat interventia specialistilor | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.