Amendă de la 1000 la 2500 de lei pentru arderi necontrolate!

Sâmbătă, 09 Martie 2019Botoșani
Sursa Foto: ISU Botoșani

Amenda de la 1000 la 2500 de lei pentru arderi necontrolate | imaginea 1 Pe parcursul zilei de luni, 4 martie, a.c., pompierii botoşăneni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea a nu mai puțin de 13 incendii produse în gospodăriile sau pe terenurile agricole din Coțușca, Durneşti, Truseşti, Cristineşti, Corni, Broscăuţi, Dorohoi, Frumușica, Flămânzi, Sulița, Hilişeu Horia, Mileanca şi Unteni.

Unele intervenții sunt încă în derulare. În sprijin, au ajuns şi intervenit și pompieri de la ISU Suceava.

La Hilişeu Horia a fost distrusă parţial de flăcări o locuinţă, iar la Cristineşti, trei anexe au fost afectate de un incendiu generat de un foc deschis în spaţii deschise.

Reamintim cetățenilor că arderea resturilor vegetale, gunoaielor, deșeurilor şi a altor materiale combustibile, fără obținerea permisului de lucru cu foc şi fără luarea măsurilor pentru împiedicarea propagării focului la vecinătăți, se sancţionează cu amendă de la 1000 la 2500 de lei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.