Două incendii pentru Garda de Intervenţie Chişineu Criș şi Garda de Intervenţie Bârzava

Sâmbătă, 09 Martie 2019Arad
Sursa Foto: ISU Arad

Doua incendii pentru Garda de Interventie Chisineu Cris si Garda de Interventie Barzava | imaginea 1 La primul incendiu produs duminică, 3 martie, a.c., la o locuinţă în oraşul Chişineu Criș, a intervenit subunitatea din localitate, cu o autospecială de stingere şi cinci subofiţteri.

Incendiul se manifesta la acoperișul casei și a fost stins după 45 minute de intervenţie. A ars acoperişul în proporţie de 70 la sută. Cauza probabilă a incendiului, coş, canal sau burlan de evacuare a fumului, necurăţat, defect sau amplasat necorespunzător faţă de materialul combustibil.

Garda nr. 2 de intervenţie Bârzava a acţionat în zona localităţii Varadia de Mureş, pe DN 7, pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o remorcă de transport bagaje a unui autoturism. Incendiul se manifesta violent, favorizat de prezenţa materialului combustibil din remorca mobilă, şi a fost stins în aproximativ 30 de minute. Cauza probabilă a incendiului, frecare mecanică.

Pe timpul intervenţiei, DN 7 a fost blocat pe ambele sensuri de mers.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.