Focuri scăpate de sub control!

Miercuri, 13 Martie 2019Botoșani
Sursa Foto: ISU Botoșani

Focuri scapate de sub control | imaginea 1 Igienizarea terenurilor prin arderea resturilor vegetale este cauza care a generat nu mai puțin de 11 incendii in Vlădeni ( comuna Corlateni), Băluşeni, Săveni, Strahotin (comuna Dangeni), Racovăţ (comuna Pomarla), Hulub (comuna Dangeni), Chitoveni (oras Flămânzi), Botoșani, Dorohoi şi Sendriceni, în ziua de vineri, 8 martie, a.c.

Pentru stingerea celor 11 incendii au intervenit, în total, 100 de pompieri militari şi voluntari. A ars vegetaţia uscată de pe cca. 60 de hectare. Pompierii au împiedicat extinderea flăcărilor la locuinţe, fiind protejate de foc bunuri materiale în valoare de cca. 80.000 lei.

I.S.U. Botoşani recomandă cetăţenilor să respecte regulile şi măsurile de apărare împotriva incendiilor specifice utilizării focului deschis.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.