Incendiu fără victime, în localitatea Ostrov

Marți, 19 Martie 2019Tulcea
Sursa Foto: ISU Tulcea

Incendiu fara victime  in localitatea Ostrov | imaginea 1 Secția de Pompieri Măcin a fost solicitată joi, 14 martie, a.c., în jurul orei 20.00, să intervină în localitatea Ostrov, pentru limitarea efectelor unui incendiu care a izbucnit într-o gospodărie. 12 pompieri, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanţă SMURD s-au deplasat la locul intervenției.

2 adăposturi de animale și o anexă ardeau generalizat. Focul mai cuprinsese aproximativ 1 tonă de furaj și 0,5 metri cubi de lemne. Casa proprietarului și alte case învecinate erau în pericol să se aprindă.

Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Dăeni și Ostrov au alimentat cu apă autospecialele pompierilor. Incendiul a fost lichidat după aproximativ 3 ore. Din fericire, nu au fost victime sau alte pagube la locuințele învecinate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.