Incendiu la coşul de fum al unei case din Satu Mare

Sâmbătă, 09 Martie 2019Satu Mare
Sursa Foto: ISU Satu Mare

Incendiu la cosul de fum al unei case din Satu Mare | imaginea 1 Joi, 21 februarie, a.c., s-a încheiat intervenția pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei case de locuit, de pe strada Lazarului, din municipiul Satu Mare.

Intervenția promptă a celor 12 subofițeri, care s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale de stingere a incendiilor, a preîntîmpinat propagarea incendiului la restul acoperișului. Forțele au acționat pentru decopertarea parțială a acoperișului pentru a putea ajunge la zona din care a izbucnit incendiul și pentru a identifica eventualele focare.

Apelul la 112 a fost primit la ora 11:50 și a fost efectuat de către proprietara casei, care a observat că iese fum pe lângă horn. Nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă: coș de fum necurăţat.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.