Incendiu la o garsonieră din municipiul Reghin

Vineri, 01 Martie 2019Mureș
Sursa Foto: ISU Mureș

Incendiu la o garsoniera din municipiul Reghin | imaginea 1 Detașamentul de pompieri Reghin a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la parterul unui bloc de locuințe din municipiul Reghin, strada Salcâmilor.

După executarea recunoașterii, s-a constatat că incendiul a cuprins întreaga garsonieră și că exista posibilitatea să se propage la locuințele învecinate. De asemenea, întreaga casă a scărilor era inundată cu fum. S-a intervenit pentru stingerea incendiului în paralel cu evacuarea locatarilor.

În total au fost evacuați de către salvatori 15 adulți și 3 copii din care doar 3 persoane au fost transportate la CPU Reghin pentru investigații medicale. În sprijin au fost trimise echipaje medicale de la S.A.J. și U.P.U. Tîrgu Mureș, iar grupa operativă a inspectoratului s-a deplasat pentru sprijin.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.