Omenie, curaj și implicare

Miercuri, 13 Martie 2019Argeș
Sursa Foto: ISU Argeș

Omenie  curaj si implicare | imaginea 1 Menirea de a-i ajuta pe cei care au nevoie se manifestă, în cazul pompierilor argeșeni, chiar și în timpul liber. Un puternic incendiu a izbucnit joi, 7 martie, a.c., în cartierul Colibași din orașul Mioveni. Incendiul, care se manifesta violent, a afectat două locuințe și o anexă.

Deși, pentru lichidarea incendiului, au acționat 4 autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, plutonierul major Stoica Cristian nu a putut trece nepăsător și a sărit în sprijinul colegilor săi. Subofițerul, pompier la Detașamentul Mioveni, se afla în timpul liber (în concediu de odihnă) și plecase de acasă cu gândul de a merge împreună cu prietenii la film.

Nu este pentru prima dată când un pompier argeșean acționează, din proprie inițiativă, la un eveniment la care este martor. Acest lucru demonstrează că a fi pompier nu este doar o meserie, este vocație, este despre omenie, curaj și implicare.

Omenie  curaj si implicare | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.