Patru sancțiuni contravenționale pentru incendii necontrolate!

Sâmbătă, 09 Martie 2019Suceava
Sursa Foto: ISU Suceava

Patru sanctiuni contraventionale pentru incendii necontrolate | imaginea 1 Atenție la incendiile de vegetație uscată!

Un foc făcut pentru curățenia de primăvară, prin arderea vegetației uscate, în grădina unui proprietar din Drăgoiești, a dus la aprinderea întregii gospodării - casă și anexe... În ciuda tuturor avertismentelor pompierilor suceveni, arderile de vegetație uscată continuă în județ, chiar și în aceste condiții când vântul este foarte puternic, iar focul, subestimat, scapă de sub control. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar agoniseala de-o viață a bietului om a ars în doar câteva ceasuri...


Inspectorii de specialitate ai pompierilor militari suceveni au aplicat, în cursul zilei de marți, 5 martie, a.c., patru sancțiuni contravenționale, în cuantum de 2.500 lei fiecare, celor care au provocat incendii de vegetație uscată. Misiunile inspectorilor vor continua, urmând ca după identificarea autorilor incendiilor, aceștia să fie sancționați conform legislației în vigoare.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.