Un simplu stingător te poate scăpa de probleme!

Sâmbătă, 09 Martie 2019Gorj
Sursa Foto: ISU Gorj

Un simplu stingator te poate scapa de probleme | imaginea 1 Luni, 4 martie, a.c., pe strada Tismana din municipiul Tg-Jiu, un autocamion a fost cuprins de flăcări!

Din fericire, doi dintre pompierii gorjeni, treceau cu un autoturism de serviciu și au văzut fumul dens care ieşea de sub cabină și pe bietul șofer care se zbătea să stingă incendiul. Cum era normal, băieții au oprit autoturismul, au pus mâna pe stingător și au intervenit pentru stingerea incendiului. La fața locului s-a deplasat și o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, dar incendiul fusese lichidat de către cei doi colegi.

O coincidență fericită s-ar putea spune, pentru că prezența salvatorilor în zonă și intervenția lor promptă a făcut ca incendiul să fie stins într-o stare incipientă și nu a distrus întregul camion. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Felicitările noastre pentru plutonierul major Dicu Ion și maistrul militar Coconete Alexandru pentru intervenția lor.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.