Contra timp!

Vineri, 19 Aprilie 2019Gorj
Sursa Foto: ISU Gorj

Contra timp | imaginea 1 Joi, 18 aprilie, a.c., un apel pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 semnala faptul că în localitatea Stoina, în urma unor lucrări de reabilitare efectuate la un pod, o traversă de beton a căzut și a prins mai mulți muncitori.

Vocea apelantului era disperată și anunța șapte victime.

Imediat, a fost activat Planul Roșu de Intervenție și, către locul cu pricina, și-au început deplasarea echipaje specializate în descarcerare, căutare-salvare și acordarea primului ajuror calificat.

Primele echipaje sosite la fața locului au constatat că o femeie și un bărbat au fost prinși sub traversa de beton de câteva tone. Alți doi bărbați suferiseră răni ușoare. Pompierii gorjeni au intervenit pentru extragerea victimelor prinse sub miile de kilograme de beton. Femeia a suferit cele mai grave leziuni și a fost transportară cu un elicopter SMURD la spitalul din Craiova. Ceilalți trei bărbați au fost și ei transportați la spitalele din Tg-Cărbunești și Tg-Jiu.

Din fericire, cele patru victime au scăpat cu viață, dar speranțele lor de a se reface complet după acest nefericit incident rămân în mâinile și profesionalismul medicilor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.