Cum ne-am petrecut acest weekend?

Duminică, 07 Aprilie 2019Arad
Sursa Foto: ISU Arad

Cum ne am petrecut acest weekend | imaginea 1 37 de incendii, 71 intervenții SMURD, 3 misiuni asistență persoane şi 4 misiuni de asigurare.

Din cele 37 de incendii, 32 au fost de resturi vegetale, vegetație uscată, miriște, litieră cu suprafețe aproximative cuprinse între 50 mp și 30 ha. Pompierii arădeni au mai intervenit pentru stingerea incendiilor la 2 case, 2 anexe şi o magazie. Toate cele 7 subunități de intervenție au executat misiuni zi și noapte, cele mai dificile intervenţii de stingere fiind ale Secției Bârzava, Detașamentului Ineu si Detașamentului Sebiș.

Sâmbătă, 30 martie, a.c., Detașamentul de Pompieri Arad, în cooperare cu SVSU Curtici, au intervenit în orașul Curtici pentru stingerea unui incendiu la o locuință. Intervenţia a durat mai puțin de 45 de minute, au ars bunuri din interior, casa fiind salvată datorită intervenţiei prompte a pompierilor voluntari și profesioniști. Cauza probabilă a incendiului, foc deschis în spații închise.

Incendiul de la Nadaș a fost stins duminică noapte, 31 martie, în jurul orei 23.00, dar patru pompieri şi angajaţi ai Ocolului Silvic au rămas să supravegheze zona toată noaptea.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.