Împreună evităm tragedii!

Miercuri, 17 Aprilie 2019Bistrița-Năsăud
Sursa Foto: ISU Bistrița-Năsăud

Impreuna evitam tragedii | imaginea 1 A avut loc o nouă distrugere controlată a muniției asanate în ultima perioadă în județul Bistrița - Năsăud, executată în condiții optime de către pirotehniștii bistrițeni!

149 de elemente de muniție ridicate în condiții de maximă siguranță de pirotehniștii ISU Bistrița - Năsăud au fost distruse controlat vineri, 12 aprilie, a.c., în poligonul Dorolea.

În continuare, pomperii se bazează pe vigilența și responsabilitatea de care au dat dovadă cetățenii județului Bistrița - Năsăud și instituțiile publice și private care au solicitat de fiecare dată, de urgență, intervenția echipei specializate în gestionarea acestor elemente de miniție, extrem de periculoase pentru persoanele neautorizate în manevrarea acestora.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.