Încă un pompier rănit în incendiul de la Eșelnița. Ce ascund IGSU și Raed Arafat?

Sâmbătă, 06 Aprilie 2019Mehedinți

Inca un pompier ranit in incendiul de la Eselnita  Ce ascund IGSU si Raed Arafat | imaginea 1 Surse neoficiale susțin că în incendiul de la Eșelnița în urma căruia a rezultat rănirea gravă a unui pompier militar ar mai fi fost rănit și colegul acestuia. Cel de al doilea pompier a fi încercat să își salveze camaradul dar se pare că ar fi suferit o fractură la picior și se află internat în spital. În ciuda acestui fapt IGSU și șeful DSU, dr. Raed Arafat "au uitat" să amintească în declarațiile de presă acest incident.

Pompierul ars în incendiul de vegetație uscată și transportat la Viena se afla în stare gravă. Camarazii săi sunt îngrijorați și întristați mai ales că în această săptămână au fost înmormântați alți doi camarazi la Brașov și Vrancea. Apropiați ai familiei susțin că militarul a fost intubat la AKH și că se află în comă indusă.

În cadrul aceleași intervenții un alt coleg al său a fost rănit dar superiorii celor doi subofițeri nu au considerat important acest fapt. Dată fiind situația se ridică justificat întrebarea: de ce tac reprezentanții IGSU? Doctorul Raed Arafat nu cunoaște nici Domnia Sa această situație? Greu de crezut! Ce aveți de ascuns, domnilor?

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.