Incendiu la o anexă pe strada A. Odobescu, Timișoara

Luni, 15 Aprilie 2019Timiș
Sursa Foto: ISU Timiș

Incendiu la o anexa pe strada A  Odobescu  Timisoara | imaginea 1 Până la sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul s-a propagat la un grup de locuințe învecinat și la acoperișul unei clădiri de birouri care aparține Direcției Regionale de Drumuri și Poduri.

30 de persoane s-au autoevacuat, o persoană intoxicată cu fum a fost asistată la fața locului, dar a refuzat transportul la spital.

În urma incendiului, a ars anexa în întregime, acoperișul clădirii de locuit (aproximativ 40 mp) și fațada clădirii, acoperișul clădirii de birouri pe o suprafață de aproximativ 30 mp și au fost afectate parțial 7 garsoniere.

Incendiul a fost limitat la timp pentru a nu se extinde la celelalte apartamente și în interiorul clădirii. S-a intervenit cu 4 autospeciale de stingere, o autoscară mecanică și 2 echipaje SMURD, 3 ofițeri și 25 subofițeri.

Incendiu la o anexa pe strada A  Odobescu  Timisoara | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.