Intervenţie la o igienizare prin ardere

Joi, 11 Aprilie 2019Tulcea
Sursa Foto: ISU Tulcea

Interventie la o igienizare prin ardere | imaginea 1 Sâmbătă, 6 aprilie, a.c., în jurul orei 09:40, pompierii Secției de Pompieri Măcin au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu de vegetație uscată care se manifesta într-o curte din localitatea Smârdan.

După primul apel, au mai venit în câteva minute alte apeluri, care anunțau extinderea incendiului la anexe gospodărești și exista riscul de a se propaga la case. Au fost necesare 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru a opri înaintarea flăcărilor. 3 anexe gospodărești si 20 de metri liniari de gard au ars. 1 persoană de sex feminin a avut nevoie de asistența echipajului SMURD prezent la fața locului, pentru un atac de panică. 1 câine a suferit arsuri.

Totul a început de la o igienizare prin ardere, care s-a extins întâi la gard, apoi la anexe. Două erau ale unui vecin, una a celui care a dat foc. Salvatorii au evacuat în timp util un rastel cu 21 de butelii GPL și au reușit să limiteze propagarea incendiului la cele două case. Incendiul a fost lichidat la ora 11:15.

Interventie la o igienizare prin ardere | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.