Intervenţie pentru salvarea unei pisici

Marți, 30 Aprilie 2019Timiș
Sursa Foto: ISU Timiș

Interventie pentru salvarea unei pisici | imaginea 1 Uneori suntem întrebați de ce nu vrem să intervenim pentru salvarea pisicilor.

Reamintim iubitorilor de animale că, pentru noi, fiecare viață contează și vom interveni întotdeauna pentru salvarea și protejarea acesteia. Însă, o pisică “blocată” într-un copac nu repezintă o situație de urgență, deoarece aceasta se află în mediul ei natural.

Nu este cazul și al acestei pisici care a căzut de la etajul 5 și a rămas blocată într-un spațiu îngust dintre blocuri. În astfel de situații, noi intervenim de urgență și este o mare bucurie atunci când intervențiile sunt încheiate cu succes și animalele sunt salvate.

Priviți doar la bucuria din ochii stăpânei acestui mic ghemotoc de blăniță. Pentru noi, aceasta înseamnă o intervenție de succes!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.