Persoană decedată, surprinsă de incendiu

Duminică, 07 Aprilie 2019Sălaj
Sursa Foto: ISU Sălaj

Persoana decedata  surprinsa de incendiu | imaginea 1 Miercuri noaptea, 3 aprilie, a.c., la ora 23.55, Secţia de Pompieri Şimleu Silvaniei şi SVSU Crasna au fost solicitate să intervină la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Stârciu.

La sosirea echipajelor de intervenţie incendiul se manifesta generalizat la casă şi la anexa acesteia pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp. Din nefericire, o persoană (un bărbat de 68 de ani) a fost surprinsă de incendiu şi a fost găsită decedată. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (efect termic de la un aparat de încălzire, aerotermă, lăsat sub tensiune).

Au ars acoperişurile imobilelor (casă şi anexă) pe aproximativ 150 mp, mobilier, aparate electrocasnice şi articole de îmbrăcăminte.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.