Respect, Alin Vlad! Gest salvator în ajun de Paşte

Marți, 30 Aprilie 2019Bistrița-Năsăud
Sursa Foto: ISU Bistrița-Năsăud

Respect  Alin Vlad  Gest salvator in ajun de Paste | imaginea 1 Datorită lui Alin Vlad, o familie din localitatea Rebra, județul Bistriţa-Năsăud își petrece Sărbătorile Pascale în propria locuință!

Sângele de pompier salvator fierbe 24 de ore din 24, iar instinctul de a-i ajuta pe cei din jur și adrenalina situațiilor limită fac parte integrată din existența lui!

În ajunul Paștelui, sâmbătă, 27 aprilie, a.c., fiind în vizită la părinții soției în localitatea Rebra, a ieșit în curte și a observat ceva nefiresc la casa unor vecini din aval. Era un început de incendiu, care cuprinsese afumătoarea amenajată în pod (‼️asta cu siguranță intră la capitolul: “AȘA NU!”‼️).

S-a îndreptat de îndată acolo, și-a anunțat colegii de la Secția de Pompieri Năsăud și i-a trezit pe proprietari, alarmându-i (doi adulți erau la parter și patru tineri la mansardă, exact sub afumătoarea cuprinsă de flăcări). Cei șase nu au avut nici cea mai mică idee despre ce se întâmplă în pod!

Știind cum să localizeze rapid focarul unui incendiu, cu ajutorul unui furtun de grădină, alături de un tânăr din familie a lichidat incendiul până la sosirea pompierilor năsăudeni. Satisfacția a fost pe măsură, pagubele au fost limitate, iar familia respectivă își petrece Sărbătorile în propria locuință!

Încă o dată, pompierii năsăudeni demonstrează că sunt trup și suflet dedicați comunităților din Bazinul Superior al Someșului Mare.

Respect  Alin Vlad  Gest salvator in ajun de Paste | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.