Respect, Plutonier Sorin Cobzaru!

Vineri, 26 Aprilie 2019București-Ilfov
Sursa Foto: ISU București-Ilfov

Respect  Plutonier Sorin Cobzaru | imaginea 1 A văzut un om în pericol și s-a aruncat după el în apa rece! Știa că fiecare secundă contează pentru bărbatul care se afla în râul Dâmbovița.

Acțiunea îl are în centrul atenției pe colegul nostru, Sorin Cobzaru, pompier la Detașamentul Bujoreni din București. Vineri, 19 aprilie, a.c., la întoarcerea de la o altă intervenție către subunitate, echipajul din care făcea parte a fost trimis la podul Ciurel. Ambulanța lor a fost prima care a ajuns, a ales să nu aștepte scafandrii, s-a dezbrăcat și a sărit să scoată victima din apă. În scurt timp a reușit să aducă bărbatul la mal unde a fost ajutat de colegi. Victima nu respira și nu avea puls, au urmat zeci de minute de resuscitare, până când a prezentat semne vitale. Ulterior, persoana a fost transportată la spital.

Pentru fapta lui de mare curaj, Sorin Cobzaru a fost înaintat, marţi, 23 aprilie, a.c., la gradul de plutonier. Felicitări, Sorin!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.