Respect, Plutonier major Nasta Nicolae!

Vineri, 26 Aprilie 2019Hunedoara
Sursa Foto: ISU Hunedoara

Respect  Plutonier major Nasta Nicolae | imaginea 1 Atunci când un om potrivit se află la locul potrivit, există întotdeauna o şansă.

Se adevereşte acest fapt prin acţiunea ireproşabilă a colegului nostru, plt. maj. NASTA NICOLAE, de la Detaşamentul de Pompieri Orăştie. Acesta, fiind martor al unui accident ruier soldat cu o victimă, a oprit autoturismul şi, după ce a sunat la 112, a acordat primul ajutor unei femei care a fost grav accidentată, aflată în stare de inconştienţă pe şoseaua de centură a Devei. Acesta a făcut tot ceea ce a fost necesar în astfel de situaţii, predând victima conştientă catre echipajul Serviciului de Ambulanţă sosit la faţa locului, dând astfel, cum spuneam la început, o nouă şansă unei vieţi să îşi continue cursul firesc...

Pe Nicuşor Nasta îl puteţi vedea adesea ''zburând'' în trafic, de la o misiune la alta, de la un caz la altul, la volanul autospecialei SMURD, el fiind conducător autospeciale , precum şi absolvent al modulului SMURD de prim ajutor calificat şi descarcerare, iar noi nu putem decât să fim mândri cu astfel de colegi. Felicitări, Nicuşor!

Aegroto dum anima est, spes est! Cât timp există suflare, mai este speranță!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.