Un pompier militar cu arsuri grave în urma unui incendiu de vegetație uscată

Vineri, 05 Aprilie 2019Mehedinți

Un pompier militar cu arsuri grave in urma unui incendiu de vegetatie uscata | imaginea 1 Un pompier din cadrul Gărzii de Intervenţie Orşova a suferit arsuri de gradele II şi III la nivelul, în timp ce intervenea in cursul zilei de azi vineri, 6 aprilie a.c. pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată în localitatea Eşelniţa, zona Motorga.

Acesta a fost surprins de flăcări în urma căderii unui trunchi de copac de pe versant şi aprinderii vegetaţiei uscate din apropierea pompierului.

Pompierul a primit ajutor medical de urgenţă de la colegii săi pompieri militari paramedici, care l-au şi transportat la CPU Orşova, ulterior acesta fiind transportat de un echipaj SAJ în municipiul Dr.Tr.Severin, de unde a fost preluat de către elicopterul SMURD şi transportat la spitalul din București.

Deşi sunt profesionişti, pompierii nu sunt super-eroi, ci doar oameni care se străduiesc să îndeplinească cu succes misiunile ce le sunt încredinţate. Din nefericire, există şi excepţii care fac din salvatori victime.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.