Uniți pentru același țel - salvarea vieților în situații limită!

Vineri, 26 Aprilie 2019Bistrița-Năsăud
Sursa Foto: ISU Bistrița-Năsăud

Uniti pentru acelasi tel   salvarea vietilor in situatii limita | imaginea 1 De la dispeceratul integrat ISU-SAJ Bistrița-Năsăud, la echipajul de prim ajutor SMURD și un echipaj de pompieri de la Secția Năsăud, terapia intensivă mobilă SMURD, Salvamont Bistriţa-Năsăud, primarul localității, alături de voluntari cu mașini de teren și, nu în ultimul rând, echipajul medical de pe elicopterul SMURD.

Intervenție în sistem integrat pentru salvarea/recuperarea a doi tineri care au suferit leziuni grave, în urma unui accident pe raza localității Runcu Salvei, într-o zonă greu accesibilă. Un tractor s-a răsturnat într-o râpă, iar un tânăr a suferit o amputație de picior, iar celălalt prezenta o fractură deschisă la nivelul unei gambe. În mod evident, leziuni care au avut nevoie de stabilizare, pregătire și evacuare aeriană.

Felicitări tuturor celor implicați!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.