Acţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale ISU “Basarab I” Dâmboviţa

Vineri, 03 Mai 2019Dâmbovița
Sursa Foto: ISU Dâmbovița

Actiuni de interventie si activitati preventive ale ISU  Basarab I  Dambovita | imaginea 1 Acţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale ISU “Basarab I” Dâmboviţa în minivacanţa de Paşte şi 1 Mai.

În perioada acestei minivacanţe (26 aprilie - 01 mai a.c.), echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 32 de evenimente: 9 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti etc.) şi operatori economici, 4 incendii de vegetaţie, 11 acţiuni pentru asigurare zonă, 5 acţiuni pentru asistenţă persoane, o misiune pirotehnică, şi două acţiuni la alte situaţii de urgenţă (înlaturare tencuială ce stătea să cadă - la un bloc de locuinţe şi o degajare copac căzut pe carosabil).

Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 163 cazuri medicale.

Pe timpul Sărbătorilor Pascale, la lăcaşurile de cult cu afluenţă mare de persoane s-a asigurat participarea personalului din cadrul inspectoratului (din subunităţile de intervenţie şi Inspecţia de Prevenire), în scopul supravegherii bunei desfăşurări a slujbelor religioase şi a prevenirii unor situaţii deosebite. Din fericire, nu s-au înregistrat evenimente în acest sens.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.