Au salvat 7 căţeluşi dintr-un canal de scurgere

Marți, 07 Mai 2019Cluj
Sursa Foto: ISU Cluj

Au salvat 7 catelusi dintr un canal de scurgere | imaginea 1 Sunt oameni simpli, dar cu inimă mare. Mărinimia lor i-a determinat să îndure ploaia rece doar pentru a salva șapte pui de câine veniți pe lume de abia două săptămâni.

Nu ne putem imagina cum au ajuns cățelușii în canalul pentru scurgere, dar șansa lor a fost să fie auziți de un bărbat hotărât să nu-i lase să piară. Locul unde se aflau cățelușii era ferit, lângă o clădire părăsită, mai departe de casele locuite, ceea ce făcea ca schelălăitul lor să fie greu de auzit. Totuși un bărbat i-a auzit, i-a păsat de suferința lor și a chemat pompierii într-o suflare acolo.

S-a zbătut alături de pompierii clujeni în ploaia rece timp de două ore pentru a scoate, cu greu, cățelușii din canalul strâmt și murdar. În final, cățelușii au avut șansa să ajungă la Asociatia Anima Pro Terra, care-i vor îngriji și le vor găsi un stăpân iubitor și dispus să le arate toată dragostea pe care o merită. Mulțumim, oameni dragi, pentru că ați ales să nu întoarceți capul și să mai dăruiți o șansă unor ființe atât de plăpânde!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.