Cățel salvat de pompierii doljeni, dintr-o canalizare

Vineri, 03 Mai 2019Dolj
Sursa Foto: ISU Dolj

Catel salvat de pompierii doljeni  dintr o canalizare | imaginea 1 Un cățel care a căzut într-o canalizare a fost salvat duminică, 28 aprilie, a.c., de pompierii militari doljeni.

S-a întâmplat în jurul orei 10, într-o curte de pe strada Bucegi din Craiova, proprietarii fiind cei care au sunat la 112. Timp de două ore pompierii s-au străduit să îl salveze. Canalizarea din gospodărie comunica cu nodul de canalizare din stradă, iar cățelul se plimba dintr-o parte în alta. Pompierii au intrat pe gurile canalizării, făcând gălăgie, iar pe un tronson au băgat puțină apă pentru a-l aduce în punctul unde se bifurca tubulatura, iar cățelul putea fi prins.

„La adresa indicata s-a deplasat Detașamentul 1 Pompieri Craiova cu un echipaj de căutare-salvare și o autospecială de lucru cu apă și spumă. Ajunse la faţa locului, echipajele de pompieri au constatat că este vorba de un cățeluș care, printr-o neglijență, a căzut în canalizarea gospodăriei care era în construcție. După mai multe încercări cățelușul a fost scos și predat proprietarului.”

Catel salvat de pompierii doljeni  dintr o canalizare | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.