Incendiu în Vatra Dornei

Marți, 07 Mai 2019Suceava
Sursa Foto: ISU Suceava

Incendiu in Vatra Dornei | imaginea 1 În noaptea de sâmbătă spre duminică, 4-5 mai, a.c., ora anunțării la 112 - 1:44, militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în municipiul Vatra Dornei.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat casa de locuit, construită din lemn, și exista pericolul de propagare la un atelier de tâmplărie și la o locuință aflate în apropiere. Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarei (81 ani) și fiicei acesteia (32 ani), care au suferit atacuri de panică și ușoare hipotermii. Femeile au fost stabilizate și, ulterior, transportate la Centrul de Primire Urgențe al Spitalului din Vatra Dornei, pentru investigații suplimentare.

Casa, cu bunurile aferente, a ars în proporție de 80%. Flăcările au izbucnit din dormitorul locuinței, cel mai probabil, din cauza unei lămpi cu combustibil lichid, lăsată aprinsă și nesupravegheată. Incendiul a fost lichidat la ora 4:52, iar pompierii au salvat atelierul de tâmplărie și locuința din apropiere.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.