Incendiu în localitatea Adâncata

Marți, 07 Mai 2019Suceava
Sursa Foto: ISU Suceava

Incendiu in localitatea Adancata | imaginea 1 În noaptea de sâmbătă spre duminică, 4-5 mai, a.c., ora anunțării la 112 - 4:01, militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Adâncata și Hânțești, au intervenit cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în comuna Adâncata.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat casa de locuit, existând pericolul de propagare la anexele gospodărești. Incendiul a fost lichidat la ora 5:33.

Au ars acoperișul casei de locuit pe aproximativ 60 mp, tavanul din lemn, camerele de locuit și bunuri depozitate în podul locuinței. S-au degradat finisaje interioare și exterioare, elemente de tâmplărie și obiecte de mobilier.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat șura și adăpostul de animale (80 mp), precum și bucătăria de vară (25 mp).

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.