Incendiu la un canal tehnologic în topitoria unei fabrici de volane din Timișoara

Vineri, 03 Mai 2019Timiș
Sursa Foto: ISU Timiș

Incendiu la un canal tehnologic in topitoria unei fabrici de volane din Timisoara | imaginea 1 La fața locului, pompierii au intervenit cu 7 mașini de stingere, 2 autoscări, o ambulanță SMURD, un echipaj CBRN, 4 ofițeri și 35 de subofițeri.

Din fabrică s-au autoevacuat 432 persoane (tura de serviciu) și s-au constituit echipe de căutare pentru identificarea eventualelor persoane surprinse. În urma misiunilor de căutare derulate de pompieri în interiorul clădirii, nu au fost identificate persoane surprinse.

Persoanele care s-au autoevacuat nu au necesitat îngrijiri medicale. Pentru protecția comunităților aflate în proximitatea zonei de manifestare, ISU Timiș a transmis un mesaj de avertizare, prin intermediul sistemului RO-Alert.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.