Incendiu la un depozit de deşeuri reciclabile

Sâmbătă, 18 Mai 2019Hunedoara
Sursa Foto: ISU Hunedoara

Incendiu la un depozit de deseuri reciclabile | imaginea 1 Un incendiu la un depozit de deşeuri reciclabile a avut loc în Chiscadaga.

Peste 20 de pompieri deveni au intervenit cu 3 autospeciale de stingere, cu capacitate de 9.000 litri, o autoscară, o ambulanţă tip B2 şi autospeciala CBRN pentru gestionarea situaţiei generate de un incendiu izbucnit în zona benzii transportoare a deşeurilor. Niciun muncitor nu a fost intoxicat sau rănit.

La momentul sosirii, pompierii au gasit un incendiu ce se manifesta la baloţi de deşeuri textile şi plastice, depozitaţi pe aproximativ 300 de metri pătraţi.

În aproximativ 15 minute echipele de intervenţie au stopat ofensiva flăcărilor şi au intervenit pentru lichidarea focarelor. Acţiunea pompierilor deveni a oprit propagarea arderii la sutele de tone de deşeuri aflate în depozit.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.