Incendiu puternic la două hale din Parcul Industrial Mija

Sâmbătă, 04 Mai 2019Dâmbovița
Sursa Foto: ISU Dâmbovița

Incendiu puternic la doua hale din Parcul Industrial Mija | imaginea 1 Miercuri, 1 mai, a.c., în jurul orei 05:00, ISU „Basarab I” Dâmboviţa a fost anunţat prin numărul unic de urgenţă 112 despre producerea unui incendiu în zona unor hale din cadrul Parcului industrial Mija.

Incendiul se manifesta la o hală pentru depozitarea unor materiale şi substanțe combustibile şi inflamabile pentru reciclare (vopsele solide, solvenți, reziduuri ţiţei, mase plastice, marerial lemnos etc,) pe o suprafață de aproximativ 4500mp. Arderea s-a propagat și la o hală învecinată (pe o suprafață de cca. 4000mp) în care se află depozitată materie primă pentru fabricarea polistirenului. Având în vedere amploarea evenimentului, pentru lichidarea incendiului, pompierii dâmboviţeni au acţionat cu 13 autospeciale de stingere, în sprijin venind şi pompierii prahoveni cu 2 autospeciale. La faţa locului, pentru protecţia personalului de intervenţie, s-au aflat şi două echipaje de ambulanţă (SMURD şi SAJ). Nu s-au înregistrat victime.

Din cauza degajărilor mari de fum, pentru protecția comunităților aflate in proximitatea zonei de manifestare, ISU „Basarab I” Dâmbovița a transmis un mesaj de avertizare, prin intermediul sistemului RO ALERT.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.