Intervenție pirotehnică

Miercuri, 29 Mai 2019Botosani
Sursa Foto: ISU Botosani

Interventie pirotehnica | imaginea 1 O grenadă de mână, defensivă cu focosul secţionat, a fost descoperită în gospodăria unui localnic din municipiul Dorohoi.

Muniţia provine din timpul conflictelor armate. Elementul de muniție a fost ridicat şi transportat în poligonul militar de la Copalau, în vederea distrugerii la o dată ulterioară.

Pirotehnicienii botoşăneni reamintesc cetăţenilor că, în cazul în care descoperă muniţie rămasă neexplodată, să nu atingă aceste elemente, să nu le lovească sau să le mişte din locul în care au fost găsite, să nu încerce să demonteze componentele muniţiei sau să le ridice, transporte sau depoziteze în locuinţe, la locul de muncă ori în depozite de fier vechi, să anunţe ISU sau Poliţia prin numarul de urgenţă 112 pentru a se interveni în vederea ridicării şi neutralizării acestor elemente.

Interventie pirotehnica | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.