Intervenţii ale pompierilor covăsneni

Duminică, 26 Mai 2019Covasna
Sursa Foto: ISU Covasna

Interventii ale pompierilor covasneni | imaginea 1 Un incendiu a izbucnit miercuri, 22 mai, a.c., la un apartament situat la mică distanţă de sediul Pichetului de Pompieri Întorsura Buzăului.

Echipajele de pompieri au ajuns imediat la faţa locului cu două autospeciale cu apă și spumă. Incendiul se manifesta la etajul patru al blocului, cu degajare mare de fum. În paralel, pompierii covăsneni au acţionat pentru evacuarea a opt locatari şi pentru localizarea și stingerea incendiului.

În urma intervenției prompte a pompierilor, flăcările au afectat doar 6 mp din balconul locuinței și bunuri depozitate, iar cauza probabilă a incendiului o reprezintă o lumânare lăsată nesupravegheată.

Tot în acea zi, pompierii alpiniști au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unei uși aflate la etajul șapte al unui bloc din municipiul Sfântu Gheorghe.

Proprietara locuinței nu fusese văzută de vecini de câteva zile. Pompierii militari au intrat în apartament cu ajutorul autoscării mecanice și, din nefericire, au găsit o persoană decedată.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.