Respect, Plutonier major Toader Claudiu!

Marți, 07 Mai 2019Mehedinți
Sursa Foto: ISU Mehedinți

Respect  Plutonier major Toader Claudiu | imaginea 1 Pompierii din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit, în dimineaţa zilei de vineri, 3 mai, a.c., pentru stingerea unui incendiu manifestat la anvelopa unui autotren, pe DN6, în zona viaductului Pădina Cetăţuii.

Întâmpinând probleme, conducătorul autotrenului a oprit, imediat, într-o parcare, unde a observat că la una din anvelopele autovehiculului, care transporta 24 de tone de îngrăşăminte, a izbucnit un incendiu. Incendiul a fost anunţat de un pompier, plt. maj. Toader Claudiu, care, aflat în timpul liber, a intervenit cu mai multe stingătoare pentru localizarea acestuia, până la sosirea colegilor. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de defectarea pe timpul exploatării - sistem de frânare blocat.

A fost un gest firesc, pe care oricine l-ar fi putut face, însă, în acea zi, a fost făcut de colegul nostru, pompier în cadrul Staţiei Vânju-Mare, care dă dovadă de implicare, nu numai în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, ci şi în activităţile cotidiene.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.