Solicitări pentru situații de urgență de pe raza județului Ialomiţa

Vineri, 03 Mai 2019Ialomița
Sursa Foto: ISU Ialomița

Solicitari pentru situatii de urgenta de pe raza judetului Ialomita | imaginea 1 Pe fondul avertizărilor meteorologice de cod galben și portocaliu de vânt puternic și ploi abundente, în orele după-amiezii de marţi, 30 aprilie, a.c., s-au înregistrat mai multe solicitări pentru situații de urgență de pe raza județului Ialomiţa.

Majoritatea s-au produs pe raza orașului Țăndărei și în comunele alăturate. Este vorba de acoperișuri ale locuințelor desprinse de vânt, copaci prăbușiți, de multe ori peste cabluri de electricitate, precum și de un tir care s-a răsturnat în afara părții carosabile, fără victime. De altfel, în niciun caz nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale.

Pentru înlăturarea efectelor situațiilor înregistrate au fost angrenate echipe ale serviciilor voluntare pentru situații de urgență din localitățile în care s-au produs și echipe de intervenție rapidă ale societății de distribuție a energiei electrice. De asemenea, forțe ale ISU Ialomița și SAJ Ialomița au intervenit în sprijinul colegilor din Călărași pentru salvarea victimelor accidentului de autocar de pe raza județului Călărași.

Solicitari pentru situatii de urgenta de pe raza judetului Ialomita | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.