Acţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale ISU “Basarab I” Dâmboviţa în perioada 20 - 26 mai 2019

Sâmbătă, 01 Iunie 2019Dambovita
Sursa Foto: ISU Dambovita

Actiuni de interventie si activitati preventive ale ISU  Basarab I  Dambovita in perioada 20   26 mai 2019 | imaginea 1 În perioada 20 - 26 mai, a.c., echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 28 de evenimente.

8 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti etc.), un incendiu de vegetaţie, 9 acţiuni pentru asigurare zonă, 5 acţiuni pentru asistenţă persoane, două acţiuni pentru evacuarea apei din gospodăriile populaţiei şi 3 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (două deblocări de uşă şi o salvare animal). Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 179 cazuri medicale.

Subunităţile de intervenţie au desfășurat: două exerciţii pentru antrenamentul personalului de intervenţie şi 9 acțiuni de recunoaștere în teren (pentru identificarea și evaluarea căilor de acces și intervenție).

Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituții publice și operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire şi informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.