Activităţi preventive de protejare a comunităţilor afectate de inundaţii în anii trecuţi

Marți, 04 Iunie 2019Hunedoara
Sursa Foto: ISU Hunedoara

Activitati preventive de protejare a comunitatilor afectate de inundatii in anii trecuti | imaginea 1 Pompieri şi voluntari hunedoreni, sprijiniţi de angajaţi ai SGA, s-au implicat sâmbătă, 1 iunie, a.c., în activităţi preventive de protejare a comunităţilor care, în anii trecuţi, au fost afectate de inundaţii.

Echipe mixte au decolmatat podurile şi podeţele de pe pârâul Petac şi au supaînălţat malul acestuia. Pentru această operaţiune de protejare a gospodăriilor din localitatea Peştişu Mare, situate în apropierea pârâului, au fost utilizaţi sute de saci cu nisip. Măsura preventivă are rolul şi de evitare a inundării DJ 687.

Operaţiunile în teren au fost coordonate de preşedintele CJSU şi prim adjunctul inspectorului şef al I.S.U. Hunedoara, lt. col. Claudiu Achim.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.