Câinele i-a rămas loial în fața pericolului adus de viitură

Duminică, 09 Iunie 2019Timis
Sursa Foto: ISU Timis

Cainele i a ramas loial in fata pericolului adus de viitura | imaginea 1 „Luați, maică, și câinele, că și el e suflet! A avut grijă de mine atâta timp!”

Apa a năvălit cu putere peste localitatea Ohaba Lungă din Timiș, în care cei mai mulți locuitori sunt vârstnici. O bunică a rămas izolată în casa înconjurată de apă, singura ei alinare fiind câinele care i-a rămas loial în fața pericolului adus de viitură.

În cei peste 80 de ani de viață, bătrâna nu a văzut o asemenea furie a naturii, care să îi ia toată agoniseala în câteva secunde.

Apa depășea un metru și jumătate, iar pericolul era foarte mare. Femeia se refugiase într-o zonă înaltă a casei, iar singura ei scăpare erau pompierii.

De peste șapte zile, pompierii militari din întreaga țară derulează intervenții dramatice de salvare a persoanelor din calea viiturilor provocate de ploile abundente și vremea severă.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.