Curentul puternic, apa adâncă și teribilismul copiilor, la baza unui scenariu dramatic

Sâmbătă, 15 Iunie 2019Timis
Sursa Foto: ISU Timis

Curentul puternic  apa adanca si teribilismul copiilor  la baza unui scenariu dramatic | imaginea 1 Dragi părinți, supravegheați-vă copiii și nu-i lăsați să devină o victimă a scăldatului în locuri interzise!

Din păcate, miercuri, 12 iunie, a.c., o familie din localitatea Lunga, comuna Comloșu Mare, s-a pregătit pentru înmormântarea, nu pentru serbarea de final de an școlar, a copilului lor de numai 8 ani, care în seara anterioară a mers la baltă, împreună cu prietenii lui, a intrat în apă și nu a mai ieșit.

Chiar dacă a fost o mobilizare mare de forțe din partea pompierilor, la locul intervenției deplasându-se 2 ofițeri, 22 subofițeri, 3 autospeciale de serviciu, 2 autospeciale de intervenție, o autospecială scafandri, un microbuz, 5 bărci, 5 baloane de iluminat și 5 generatoare de curent, în sprijin venind și un echipaj de scafandri din cadrul ISU Arad, căutările au avut un rezultat trist, copilul fiind găsit după 2 ore de căutări și, din păcate, nu a mai putut fi salvat.

A început sezonul „scăldatului” și mulți copii merg să facă baie nesupravegheați. În multe dintre situații, curentul puternic, apa adâncă și teribilismul copiilor stau la baza unui scenariu dramatic, cum a fost și cel din acea seară.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.