Felicitări, Locotenent Craiciu Andrei!

Sâmbătă, 22 Iunie 2019Giurgiu
Sursa Foto: ISU Giurgiu

Felicitari  Locotenent Craiciu Andrei | imaginea 1 Felicitări domnului locotenent Craiciu Andrei, (i) comandantul detașamentului de pompieri Giurgiu pentru implicarea de care a dat dovadă la numeroasele intervenții la care a participat, fie ca acestea au fost in timpul sau in afara programului de lucru.

Modest din fire, daca ar fi întrebat, ar raspunde simplu ca "asta ii e meseria". La fel s-a întâmplat și luni, 17 iunie, a.c., la incendiul produs în municipiul Giurgiu, in zona Decebal. Nu mai este nevoie de cuvinte... Fotografiile realizate spun totul despre dragostea pe care o poartă, ca majoritatea pompierilor de altfel, acestei meserii nobile! ❤

Felicitări, de asemenea, tuturor participanților care au dus la bun sfârșit misiunea dificilă pe care au avut-o de îndeplinit în acea zi! Mulţumiri Foto Arcanu pentru imortalizarea momentelor importante de pe timpul intervenției!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.