Gestionarea situaţiilor de urgenţă în urma fenomenelor meteo periculoase

Duminică, 30 Iunie 2019Dolj
Sursa Foto: ISU Dolj

Gestionarea situatiilor de urgenta in urma fenomenelor meteo periculoase | imaginea 1 Situația operativă privind gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de fenomenele hidrologice și meteorologice periculoase în perioada 23 - 24 iunie, a.c.

În municipiul Craiova:

  • Detașamentul 1 de Pompieri Craiova a intervenit cu 2 echipaje (descarcerare grea și echipă căutare-salvare) la 3 copaci căzuți pe carosabil și/sau cale de acces.
  • Detașamentul 2 de Pompieri Craiova a intervenit cu 1 echipaj (descarcerare ușoară) pentru degajarea a unui acoperiș căzut pe autoturisme, fața da clădirilor, căi de acces, precum și îndepărtarea unui element de construcție ce prezenta pericol de prăbușire (fațada din tocărie PVC a unui balcon de la etajul 7).
  • Secția de Pompieri Craiova a intervenit cu 1 echipaj (ASAS) la 2 copaci căzuți pe carosabil și/sau cale de acces.
  • Secția de Pompieri Segarcea a intervenit cu 1 echipaj (ASAS) pentru evacuarea apei dintr-un beci.

Secția de Pompieri Craiova și Detașamentul 1 de Pompieri Craiova au mai intervenit cu 2 echipaje (ASAS și S 42) pentru monitorizarea și degajarea a unui acoperiș aflat pe fațada unui bloc - turn. Au fost avariate în total 20 autoturisme.

Pe raza județului Dolj: S-a intervenit, de către C.L.S.U. prin șefii S.V.S.U., pentru deblocarea carosabilului de copacii doborâți de vânt în 12 localități: Băilești, Caraula, Predești, Lazu, Sopot, Melinești, Brabova, Rojiște, Tunarii Vechi, Vârtop, Sârsca și Terpezița.

Nu au fost înregistrate victime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.